24 Ağustos 2014 Pazar

Modern Combat 5: Blackout v1.0.1c Apk İndir

Android oyunlarına yeni bir çağ açan Modern Combat 5: Blackout sizlerle. Sitemizden tek link halinde apk ve data dosyasını indirebilirsiniz.


Modern Combat 5: Blackout bize android işletim sistemine sahip olan telefonlarımızda bilgisayar oyunu tadında bir oyun zevki veriyor. Gameloft, Modern Combat 5: Blackout oyununda sizlere inanılmaz grafik ve oyun stili sunuyor.. Bu oyunla android oyunlarına yeni bir çağ açıldı diyebiliriz.

Modern Combat 5: Blackout FPS sevenlerin zevkle oynacağı bir oyun. Oyunda size bir karakter veriliyor. Bu karakterinizle oyunda size verilen görevleri yapmanız ve bölümleri geçmeniz gerekiyor. Oyunda yeni silahlar alabilir ve bomba kullanabilirsiniz. Modern Combat 5: Blackout serisinde sizin tarzınıza göre modlar da yer almakta. Saldırıcı, ağır keşifçi ve ya keskin nişancı olabilirsiniz.

Modern Combat 5: Blackout kullanım olarak bir telefon/tablet için size çok kolay ve en iyisi bu diyebileceğimiz bir kontrol sunuyor. Ayrıyetten grafikler açısından gerçekten çok başarılı bir oyun. Oyun size tek ve çok oyunculu oynama gibi fonksiyonlarda sunmakta. Bu özellikte arkadaşlarınızla oyunu yükleyip eğlenceli vakit geçirebileceğinizi işaret ediyor.

Modern Combat 5: Blackout oyunundan görüntüler


(oyun size çeşitli silah ve ekipman sunmakta)

(aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi kontrol tuşları gayet yeterli)

(Modern Combat 5: Blackout size çok güzel grafikler sunuyor)


Modern Combat 5: Blackout Kurulumu
  1. İndirmiş olduğunuz dosyayı rardan çıkartınız ve içinde bulunan apk dosyasını yükleyiniz. (eğer daha önceden yüklü Modern Combat 5: Blackout var ise siliniz.)
  2. Daha sonra içinde bulunan com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM.rar dosyasını winrar yardımıyla çıkartınız.
  3. Çıkan com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM klasörünü sd kartınızda bulunan (eğer sd kartınız yoksa telefon hafızasındadır.) Android/obb klasörünün içine atınız.

İşlemimiz bu kadar oyununuzu açabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Modern Combat 5: Blackout v1.0.1c Apk İndir

Tıkla İndir (Turbobit) Boyut: 683,21MB




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2014 Android Hile ve APK.