26 Ağustos 2014 Salı

Eternity Warriors 3 (v2.3.0) Android (Apk) + Mod Hile + Data

Android işletim sisteminin vazgeçilmez ve başarılı mmorpg oyunlarından olan Eternity Warriors 3 (v2.3.0) serisi hem normal apk + data dosyası olarak hem de mod hileli serisi olarak sizlerle. ETERNITY WARRIORS 3 versiyon 2.3.0 sürümüyle küçük hatalardan arınmış ve daha fazla özellik sunarak karşınıza çıkıyor.



Eternity Warriors 3 android sistemler için başarılı bir mmorpg oyunudur. Oyunda size verilen karakterinizle savaşarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Çeşitli silahlar, kolyeler ve bir çok envanter oyunda yer almaktadır.

Eternity Warriors 3 oyunu size 3 karakter sunuyor. Siz savaşmak istediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Eternity Warriors 3 oyununda çeşitli gruplar (loncalar) ve diğer oyuncularla sohbet edebilmeniz için sohbet kutusu bulunmakta. Bunların yanında oyunda PVP sistemide yer alıyor. Eternity Warriors 3 Pvp sistemi sayesinde diğer oyuncularla savaşabilirsiniz. Bu özellik sayesinde Eternity Warriors 3 oyunu bize daha fazla zevk veriyor ve çekici geliyor.

Eternity Warriors 3 grafik ve kontrol bakımından gayet kullanışlı oyunlar arasında yer almakta. Oyunu çok kısa bir sürede kavrayabilir ve rahatça oynayabilirsiniz. Çeşitli göz kamaştıran grafiklerle oyun göz zevkinize de büyük derecede etki etmekte.

Eternity Warriors 3 (v2.3.0) Oyunundan Görüntüler



ETERNITY WARRIORS 3 (v2.3.0) Android (Apk) + Mod Hile + Data İndir

İndirme Linki 1 (Turbobit) (100.79MB)


Eternity Warriors 3 (v2.3.0) Android (Apk) + Mod Hile + Data Kurulumu
  1. İlk olarak indirdiğiniz dosyayı winrar yardımıyla klasöre çıkartınız.
  2. Çıkarmış olduğunuz klasördeki dosyalardan apk dosyasını telefonunuzun herhangi bir yerine atınız ve ardından "com.glu.ewarriors3" klasörünü telefonunuzun hafıza kartında bulunan "Android/obb" klasörünün içine atınız. (eğer bir hafıza kartınız yok ise telefonunuzun hafızasında bulunan Android/obb klasörüne atınız.)
  3. Atmış olduğumuz apk dosyasını kurun.
Eternity Warriors 3 (v2.3.0) hileli apkyı kurmuş bulunmaktayız. Keyifli oyunlar dileriz.


3 yorum:

  1. Rar dosyasını bilgisayardamı açmamız gerek

    YanıtlaSil
  2. Kardeş çalışır durumda mı güncelmi hile

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

 

Copyright @ 2014 Android Hile ve APK.