20 Şubat 2014 Perşembe

Flappy Bird Android (Apk) İndir

Flappy Bird oyun uygulamasını telefon ve tablet için android (apk) olarak indirebilirsiniz.


Android oyunlar arasından son zamanlarda sıyrılarak yükselen Flappy Bird bir çok android kullanıcısının severek oynadığı oyunlardan. Flappy Bird oyunu bize bir kuş karakteri veriyor. Telefon dokunmatiğiyle kuşu yere düşürmememiz ve karşımıza çıkan engellerden geçirmemiz gerekmekte. Flappy Bird dışarıdan her ne kadar basit bir android oyunu olarak görünse de oynayanlardan deyimi yerinde ecel terleri akıtmakta.

Flappy Bird son zamanlarda genç yaşlı bir çok android kullanıcının favori oyun listesinde. Flappy Bird yüksek derecede dikkat ve konsantre isteyen bir oyun. Oyun engellere takıldığınız da sizi başa alıyor ve geçmiş olduğunuz tüm engeller kayboluyor.

Son zamanlarda flappy bird bağımlısı olup sinir krizlerine giren android kullanıcısı artmakta. Bu sebeple oyun kurucusu oyunu Google Play Storeden kaldırmış bulunmakta. Gerçeklik payı nedir bilinmez ama oyun sahibinin de Flappy Bird oynarken sinir krizleri geçirdiği söyleniyor.

Dikkat: Eğer kısa zamanda sinirlenen ve öfkesine karşı çıkmayan biriyseniz oyunu kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Aksi takdirde oyun size manevi ve maddi zararlar çıkarabilir.


Flappy Bird Apk Dosyasını İndirmek için Tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2014 Android Hile ve APK.